ΠΑΟΚ: Στα αποδυτήρια ο Μυστακίδης!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά σε μία μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας από το -21, αλλά στο τέλος «λύγισε», παρουσία του Τέλη Μυστακίδη που βρέθηκε στο PAOK Sports Arena.

Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς

κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, κάτι που αναγνώρισε τόσο ο κόσμος του «Δικεφάλου», όσο και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Τέλης Μυστακίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες και τους προπονητές, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους δείξει τη στήριξη του και να τους τονώσει το ηθικό.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, έσπευσε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Με τη στήριξή σας σηκώσατε την ομάδα και σήμερα είδαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ως ομάδα και ως ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πολύ καλά ό,τι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα