Φερέιρα: «Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Γρανάδα-ΠΑΟΚ, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του Δικεφάλου. «Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα» είπε ο Πορτογάλος, ο οποίος καθοδήγησε για τελευταία φορά τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TVο Αμπέλ Φερέιρα:

«Νομίζω

ότι κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι 2η στην βαθμολογία στην Ισπανία. Όπως μπορούμε να δούμε όταν η ομάδα είναι πλήρης, τότε γίνεται πολύ πιο ανταγωνιστική. Σήμερα ήμασταν πολύ συνεπής και σε άμυνα και σε επίθεση. Μπορώ να πω ότι είχαμε τις ευκαιρίες στο δοκάρι και με τον Βαρέλα, και στο δεύτερο μέρος με τον Κάρολ που μπορούσε να τελειώσει την φάση, απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται ελάχιστες φάσεις σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να μην πω και να μην εξάρω το γήπεδο της Γρανάδα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρουμε την νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρανάδα – ΠΑΟΚ 0-0: Άξιζε τη νίκη, τρόμαξε τους Ισπανούς

Από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης είχα δηλώσει ότι είναι ένας ανοιχτός όμιλος και όλες οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να περάσουν. Είδαμε σήμερα ότι η Ομόνοια έχασε στο τελευταίο λεπτό από την Αϊντχόβεν και το λέω για αυτούς που υποτίμησαν τον αντίπαλο. Όποια παίζει σε αυτή την διοργάνωση είναι καλή, ο όμιλος είναι ανοιχτός και όλα μπορούν να γίνουν.

Το μέλλον του προπονητή είναι πάντα η επόμενη μέρα, αυτή την στιγμή είμαι στον ΠΑΟΚ. Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και θα δούμε τι θα γίνει. Με αφήνει ευχαριστημένο και περήφανο ότι η ομάδα έχει μια αγωνιστική ταυτότητα, είτε με τρεις, είτε με τέσσερις. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και μπορεί ακόμα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να μην τονίσω ότι ο αντίπαλος προπονητής, διάβασε καλά το παιχνίδι, μας αφήνει ικανοποιημένους το γεγονός ότι ο αντίπαλος φοβήθηκε το ματς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τιάγκο Φέρι στο Sportime: «Ο Φερέιρα παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο – Ιδανικός για την Παλμέιρας»

Μπόλονι: «Ήδη βλέπω βελτίωση στον Παναθηναϊκό»

Κορονοϊός ΕΟΔΥ: 12 θάνατοι – 1.211 κρούσματα

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Το άρθρο Φερέιρα: «Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα