ΠΑΟΚ: Σ. Ίνγκασον “Θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι”

Μια από τις πλέον βασικές σταθερές του ΠΑΟΚ είναι ο Σβέριρ Ίνγκασον. Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, μίλησε μετά το ματς για τη νίκη αλλά γενικότερα για την απόδοση της ομάδας του αναζητώντας τα συστατικά της επιτυχίας: «Είναι ομαδική δουλειά, όλοι προσπαθούν πάρα πολύ, τις τελευταίες εβδομάδες πηγαίνουμε σε φουλ ένταση και θέλαμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε, αυτό έχει να κάνει με την γενικότερη λειτουργία της ομάδας».

Για τη φάση στην οποία προτίμησε να πάρει κίτρινη κάρτα γλιτώνοντας

την ομάδα του από δύσκολη κατάσταση

«Είναι κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις ως αμυντικός, στη συγκεκριμένη φάση ο αντίπαλος ήρθε γρήγορα στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, έπρεπε να σταματήσω την φάση. Ξέραμε ότι θα υποφέρουμε στο σημερινό παιχνίδι αλλά είμαστε χαρούμενοι που δεν δεχθήκαμε γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν το συγκεκριμένο momentum αποτελεί το “ταβάνι” του ΠΑΟΚ

«Αυτό που ξέρω είναι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Είναι τέλη Μαρτίου κι είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Πρέπει να το ζήσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να το απολαύσουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη, θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα