ΠΑΟΚ: Ψάχνει το “διπλό” μισής πρόκρισης στην Ισπανία

ΠΑΟΚ: Ψάχνει το “διπλό” μισής πρόκρισης στην ΙσπανίαtnalΠέμ, 10/29/2020 - 08:55

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει την εντός έδρας απώλεια βαθμών από την αναμέτρηση με την Ομόνοια, στο εκτός έδρας ματς με τη Γρανάδα (22:00). Οι “ασπρόμαυροι” είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με την κυπριακή ομάδα στο ματς της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League

και γνωρίζουν καλά πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά ταξίδεψε στην Ισπανία με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Παλμέιρας, αναμένεται να διατηρήσει το 3-4-2-1 και σε αυτή την αναμέτρηση. Οι “ασπρόμαυροι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Ζίβκοβιτς στην εστία και τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί θα είναι οι δυο παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Γιαννούλη στα αριστερά και Ροντρίγκο στα δεξιά. Οι Μουργκ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι οι δυο μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Τσόλακ, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 

Από την άλλη πλευρά, η ισπανική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τους Σίλβα, Φουλκιέ, Σάντσεζ, Βαγέχο, Νέβα, Ετέκι, Σουάρες, Μοντόρο, Ερέρα, Κένεντι και Μολίνα.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει την εντός έδρας απώλεια βαθμών από την αναμέτρηση με την Ομόνοια, στο εκτός έδρας ματς με τη Γρανάδα (22:00). Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα