Γιουβέντους: Αισιόδοξος παρά την ήττα ο Πίρλο

Γιουβέντους: Αισιόδοξος παρά την ήττα ο ΠίρλοtnalΠέμ, 10/29/2020 - 07:28

Ο Αντρέα Πίρλο τόνισε πως η ήττα της Γιουβέντους από την Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Champions League, θα βοηθήσει την ομάδα του να βελτιωθεί. Σύμφωνα με τον Ιταλός τεχνικό, οι “μπιανκονέρι” μπορούν να κερδίσουν εμπειρίες από τέτοιες αναμετρήσεις, οι οποίοι θα φανούν χρήσιμες κατά τη διάρκεια της σεζόν. 

Χαρακτηριστικά, ο Πίρλο δήλωσε:

“Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη στην δημιουργία του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε προς αυτό το στυλ. Τέτοιες ήττες θα μας βοηθήσουν να... μεγαλώσουμε στο μέλλον”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στα τρία ακυρωμένα γκολ του Μοράτα: “Δεν μπαίνω στην λογική της ατυχίας. Και αυτό το κομμάτι πρέπει να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε στην προσπάθεια να κερδίσουμε την μπάλα. Δεν είναι χρονιά... προσαρμογής μιας και πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα. Θέλει λίγο χρόνο αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αντρέα Πίρλο τόνισε πως η ήττα της Γιουβέντους από την Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Champions League, θα βοηθήσει την ομάδα του να βελτιωθεί. Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 07:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα