ΠΑΟΚ: Προς Κουιάμπα ο Κουαλιάτα

Βαλίτσες για Βραζιλία ετοιμάζει ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ, Νίκολας Κουαλιάτα. Οι “ασπρόμαυροι” ήρθαν σε συμφωνία με την Κουιάμπα για τον δανεισμό του παίκτη για ένα έτος, με οψιόν αγοράς που φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του με τον “Δικέφαλο” λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Ο Κουαλιάτα αναμένεται να αναχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως και τη Δευτέρα ακόμη, για την Βραζιλία.

Θα ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα. Εφόσον κατορθώσει να πείσει με την παρουσία του και την αγωνιστική του απόδοση τους ανθρώπους της Κουιάμπα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της, τότε η συμφωνία αναμένεται να περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της τελικής διαπραγμάτευσης με τους “ασπρόμαυρους” για την αγορά των δικαιωμάτων του από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός δεν κατάφερε να πείσει τον Ρασβάν Λουτσέσκου για τη χρησιμότητά του, τουλάχιστον άμεσα, ώστε ο προπονητής του ΠΑΟΚ να τον έχει στο πρώτο πλάνο των επιλογών του. Έτσι, από τους ανθρώπους του “Δικέφαλου” κρίθηκε καλύτερο να δοθεί δανεικός σε μια ομάδα, όπου υπολογίζεται ότι θα διεκδικήσει και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Το μέλλον θα δείξει…

Keywords
Τυχαία Θέματα