ΠΑΟΚ: Πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια Γκαρσία (pic)

ΠΑΟΚ: Πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια Γκαρσία (pic)kmpotsΠαρ, 11/20/2020 - 18:39 Μπορεί οι περισσότεροι να μην τον έχουν δει να χαμογελάει αλλά είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει το γέλιο και σε κάθε ευκαιρία - εκτός δουλειάς - προσπαθεί να το προκαλεί κιόλας! Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να έχει ειδικά σήμερα έναν επιπλέον - σημαντικότατο - λόγο να το πράξει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Δουλειά στις αδυναμίες και θετικά νέα για Ντόουγκλας

Αυτός δεν είναι άλλος από την 23η επέτειο του γάμου του με τη Λαουράνα! Ο 43χρονος Ουρουγουανός τεχνικός του "Δικεφάλου" μοιράστηκε αυτήν τη σημαντική ημέρα χαράς για τον ίδιο και την οικογένειά του μέσω του επίσημου λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την αγαπημένη του σύζυγο και σχόλιο: "Χαρούμενη 23η επέτειος Λαουράνα. Σε αγαπώ πολύ μέχρι το τέλος του κόσμου".

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PABLO GARCIA(5) (@charrua5)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Την επέτειό τους γιορτάζουν σήμερα ο Ουρουγουανός τεχνικός του "Δικεφάλου" κι η σύζυγός του Λαουράνα! Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 18:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα