ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ολική επαναφορά

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ολική επαναφοράnpiliosΚυρ, 11/22/2020 - 21:32

To βλέμμα του Πάμπλο Γκαρσία στο φινάλε τα έλεγε όλα για την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ ήταν υποτονικός για ένα ημίχρονο στην Τούμπα, δίνοντας το δικαίωμα στους Γιαννιώτες να κάνουν το κομμάτι τους και να προηγηθούν με αυτό εδώ το γκολ.

Δείτε εδώ το 0-1

Ο Δικέφαλος δεν είχε τρόπο να αντιδράσει άμεσα και χρειάστηκε να μείνει ο αντίπαλος

με 10 παίκτες προκειμένου να πάρει τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού. 

Δείτε εδώ την αποβολή του Εραμούσπε

Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν μειώνει στο ελάχιστο την προσπάθεια των παικτών του Γκαρσία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανακάτεψε την τράπουλα από τον πάγκο, οι παίκτες που επιστράτευσε έδωσαν στην ομάδα όλα εκείνα που της έλειπαν (με σημαντικότερα, το νεύρο και την ταχύτητα) και κάπως έτσι ήρθε η ολική επαναφορά.

Το 1-1 ήρθε σχετικά γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον... συνήθη ύποπτο Σβιντέρσκι να παίρνει το ριμπάουντ έπειτα από το σλάλομ του Ζίβκοβιτς. 

Δείτε εδώ το 1-1

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αρκεστεί στο γκολ της ισοφάρισης, όμως ο ΠΑΣ έδειξε πως είναι ένα σύνολο με αρχές, που μπορεί να λειτουργεί ψύχραιμα κι ορθολογικά ακόμα και με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Κάποια στιγμή ωστόσο δεν είχε άλλες δυνάμεις, απέναντι στην ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων. Γλίτωσε το 2-1 στη φάση με το δοκάρι του Τζόλη, δεν μπόρεσε όμως να αναχαιτίσει την έτερη αλλαγή του Γκαρσία, που έκανε την διαφορά. 

Δείτε εδώ το δοκάρι του Τζόλη

Ο Ελ Καντουρί έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις, χάρη σε αυτό εδώ το πονηρό γυριστό, με το οποίο υπενθύμισε τόσο την ποιότητα, όσο και την οξυδέρκειά του.

Δείτε εδώ το 2-1

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΣ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, όμως ο "Δικέφαλος" ανέτρεψε το 1-0, παίρνοντας το "τρίποντο" στις καθυστερήσεις (2-1) Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 21:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα