Έμεινε στην ισοπαλία, 1-1 η PSV κόντρα στην Τβέντε (hl)

Έμεινε στην ισοπαλία, 1-1 η PSV κόντρα στην Τβέντε (hl)tbairaktΚυρ, 11/22/2020 - 19:57

Η Τβέντε «κράτησε» στο 1-1 την PSV Αϊντχόφεν, στο «Ντε Γκρος Βέστε» για την 9η αγωνιστική της Eredivisie.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, είχαν χαμένο πέναλτι και ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς. Δεν το έκαναν και το πλήρωσαν στην επανάληψη, όπου η Τβέντε είχε ευκαιρίες να γυρίσει και το ματς. Έμειναν ταυτόχρονο τέσσερις πόντους πίσω από τον Άγιαξ στην βαθμολογία.


Σε κάθε περίπτωση η Αϊντχόφεν έδειξε αδυναμίες και στις δύο άκρες του γηπέδου, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους ματς στην Ολλανδία για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.


Η PSV  μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 8’ με σουτ του Μάλεν μέσα από την μικρή περιοχή ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ντρόμελ μετά την κεφαλιά του Σανκαρέ.


Στο 42’ κέρδισε πέναλτι σε πάτημα του ποδιού του Μαντουέκε από τον Μπος, το οποίο δόθηκε μετά από ειδοποίηση του VAR.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζάχαβι με τον Ντρόμελ όμως ν’ αποκρούει.


Στην επανάληψη η Τβέντε ισοφάρισε με δικό της πέναλτι στο 62’, όταν μετά το σουτ του Μπράμα η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκάκπο.


Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντανίλο για το τελικό 1-1, σημειώνοντας το 9ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.


Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν στον πάγκο αλλά δεν έπαιξε λεπτά για την Τβέντε.
 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Twente - Ποδόσφαιρο Eindhoven - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Twente Enschede ΟΛΛΑΝΔΙΑ Έμεινε στην ισοπαλία, 1-1 η PSV κόντρα στην Τβέντε (hl) Submitted by tbairakt on Κυρ, 11/22/2020 - 20:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_TWENTE_PSV_EINDHOVEN_221120… ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΟΛΛΑΝΔΙΑ Τα στιγμιότυπα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Twente Enschede Twente - Ποδόσφαιρο tbairakt On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Τβέντε «κράτησε» στο 1-1 την PSV Αϊντχόφεν, στο «Ντε Γκρος Βέστε» για την 9η αγωνιστική της Eredivisie. Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 19:57 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα