ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: “Πράσινες” γκολάρες ανατροπής (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: “Πράσινες” γκολάρες ανατροπής (vid)ageorgiΣάβ, 12/19/2020 - 15:00

Θυμηθείτε το ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Τούμπα και η ανατροπή ήρθε με δύο υπέροχα γκολ από Καραγκούνη και Κωνσταντίνου.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

μάχονταν για το πρωτάθλημα και οι πράσινοι για την 22η αγωνιστική έπρεπε να περάσουν από την δύσκολη έδρα της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ με νίκη θα ανακτούσε κάποιες από τις ελπίδες του να μείνει κοντά στην κορυφή και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση.

Έτσι στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το Σπάσιτς και για μια ώρα παιχνιδιού έδειχνε πως είναι το αφεντικό για τη νίκη. Ειδικά όταν στο 51ο λεπτό ο Φρούσος έκανε το 2-0 πολλοί πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε. Όχι όμως όλοι και ειδικά όχι ο Καραγκούνης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο γάμα της εστίας έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του στο 66ο λεπτό και άλλαξε το μομέντουμ. Στα λεπτά που ακολούθησαν οι παίκτες του Μαρκαριάν ήξεραν ότι έπρεπε να γίνει η ανατροπή και το κατάφεραν με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου επτά λεπτά μετά τη μείωση του σκορ να πετυχαίνει ένα υπέροχο και συνάμα δύσκολο γκολ.

Το 2-2 έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τις δύο ομάδες να μη μένουν ικανοποιημένες από τον έναν βαθμό που τελικά αποκόμισαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: “Πράσινες” γκολάρες ανατροπής Submitted by ageorgi on Σάβ, 12/19/2020 - 14:13 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/me_dio_goalares_o_pao_epestreps… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Θυμηθείτε το ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Τούμπα και η ανατροπή ήρθε με δύο υπέροχα γκολ από Καραγκούνη και Κωνσταντίνου. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Θυμηθείτε το ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Τούμπα και η ανατροπή ήρθε με δύο υπέροχα γκολ από Καραγκούνη και Κωνσταντίνου.

Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 15:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα