Λίβερπουλ: Επιμένει ο Κλοπ για τις πέντε αλλαγές

Λίβερπουλ: Επιμένει ο Κλοπ για τις πέντε αλλαγέςtnalΣάβ, 12/19/2020 - 14:32

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε έντονα προβληματισμένος με την απόφαση των ομάδων να καταψηφίσουν τις πέντε αλλαγές στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Γερμανός τεχνικός τάσσεται υπέρ της συγκεκριμένης αλλαγής στους κανονισμούς, καθώς θεωρεί πως πρέπει να δίνεται στους προπονητές αυτή η δυνατότητα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: “Όλοι ξέρουν τη γνώμη μου. Υπάρχουν 10 ομάδες που ψήφισαν εναντίον, όλοι ξέρουν

ποιες είναι. Δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση ή κάποια αβαντάζ, είχε να κάνει με την υγεία των παικτών και είμαι σχεδόν βέβαιος πως σε όλο τον κόσμο μόνο αυτοί έχουν ψηφίσει κατά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Δεν ξέρω πόσοι άλλοι σύλλογοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν πέντε αλλαγές. Θα πρέπει να υπήρχε κάποιος λόγος για αυτό, έτσι; Όλες τους θέλουν να μείνουν στην κατηγορία. Το μόνο πρωτάθλημα με τις πέντε αλλαγές είναι η Premier League αφού ακόμα και στην Championship έχουν δικαίωμα για πέντε αλλαγές”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε έντονα προβληματισμένος με την απόφαση των ομάδων να καταψηφίσουν τις πέντε αλλαγές στο αγγλικό πρωτάθλημα. Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 14:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα