ΠΑΟΚ: Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Αρκετές θα είναι οι απουσίες του Ραζβάν Λουτσέκσου, στο πλαίσιο της διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ο Ρουμάνος δε θα έχει στη διάθεση τους, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κάρολ Σφιντέρσκι, Ενέα Μιχάι, Γιάσμιν Κούρτιτς, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους με τη μεγάλη ομάδα.

Αντίθετα οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Χάρης Τσιγγάρας, Λευτέρης Λυρατζής και Μάριος Τσαούσης θα είναι είναι στην αποστολή της γαλανόλευκης με την Εθνική Ελπίδων.

Τέλος στην Εθνική Νέων Κ19 θα βρεθούν οι Τίτος Κουτεντάκης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Κούτσιας, Νίκος Σπυράκος.

Αναλυτικά

η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το 2021 ολοκληρώνονται με τα παιχνίδια του Νοεμβρίου και το ασπρόμαυρο ενδιαφέρον είναι έντονο. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα και τις κλήσεις των διεθνών του Δικεφάλου.

H Εθνική Ελλάδας παίζει τα… ρέστα της για την πρόκριση στο Mundial του 2022 εντός έδρας κόντρα σε Ισπανία (11.11, 21:45) και Κόσοβο (14.11) στο ΟΑΚΑ και θέλει δύο νίκες για να έχει ελπίδες. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι στις επιλογές του Τζον Φαντ Σχιπ για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις.O Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Σερβίας κόντρα στην έδρα της Πορτογαλίας (14.11, 21:45) στο ντέρμπι που αναμένεται να κρίνει την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Σέρβοι την Πέμπτη (11.11, 19:00) θα δώσουν φιλικό στο Βελιγράδι με το Κατάρ.Κομβικές αναμετρήσεις και για την Αλβανία και την Πολωνία που μονομαχούν για την πρόκριση, έχοντας έναν βαθμό απόσταση, με τους δεύτερους να έχουν το προβάδισμα. Οι Πολωνοί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι στις επιλογές του Πάολο Σόουζα ταξιδεύουν στην Ανδόρα (12.11, 21:45), ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν την Ουγγαρία (15.11, 21:45) στη Βαρσοβία. Oι Αλβανοί με τον Ενέα Μιχάι στην αποστολή θα φιλοξενηθούν από την Αγγλία (12.11, 21:45) αρχικά και στη συνέχεια θα υποδεχθούν την Ανδόρα (15.11, 21:45).H Σλοβενία, που έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο με εκτός έδρας παιχνίδι στη Σλοβακία (11.11, 21:45) και εντός έδρας με την Κύπρο (14.11, 16:00) με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να είναι στην αποστολή.Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος για τα ματς της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης , Χάρης Τσιγγάρας , Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης κλήθηκαν για τα παιχνίδια με την Λευκορωσία (12.11,16:00) και την Ισλανδία (16.11,16:00), που θα γίνουν στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης.Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και για την Εθνική Νέων Κ19, με επίσης …έντονο ασπρόμαυρο χρώμα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Θέος κάλεσε τους Τίτο Κουτεντάκη, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Γιώργο Κούτσια και Νίκο Σπυράκο για τα ματς του 2ου προκριματικού ομίλου, που θα γίνουν στην Πάτρα και την Ναύπακτο. Πρώτο ματς με τη Ρωσία στις 10.11 (15.00) και ακολουθούν αυτά με Νησιά Φερόε (13.11) και Γερμανία (16.11).

Keywords
Τυχαία Θέματα