Τσάβι: Αυτή είναι η προτεραιότητα του (pic)

Υπάρχουν όμως πολλά θέματα να λύσει ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ήρθε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2017, αλλά δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Μπάρτσα κυρίως λόγω πολλών τραυματισμών. Τώρα, ο 24χρονος Γάλλος διανύει τους τελευταίους 8 μήνες του συμβολαίου του, με τη Λίβερπουλ να σκέφτεται να τον κλέψει με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Τσάβι έκλεισε το θέμα, αποκαλύπτοντας ότι η επέκταση του συμβολαίου είναι «μία από τις προτεραιότητές

μας» τώρα που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Ο Ισπανός αποκάλυψε: «Η παράταση του συμβολαίου του Ντεμπελέ είναι μια από τις προτεραιότητές μας, ναι! Θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στη θέση του. Ο Ουσμάν πρέπει να δουλέψει πολύ, έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά στη Μπάρτσα και να γίνει ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Αλλά πρέπει να είναι συνεπής».

Xavi: “Extending Ousmane Dembélé’s contract is one of our priorities, yes! He could be the best player in the world in his position”.

“Ousmane has to work a lot, he has the potential to make the different at Barça as world top player. But he needs to be consistent”. #FCB pic.twitter.com/rZXhv8O0aq

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 8, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα