ΠΑΟΚ: Οι “ασπρόμαυροι” φωνάζουν πρόκριση! (pics)

Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για τη σημερινή (14/3) ρεβάνς της Τούμπας, ανάμεσα στον “Δικέφαλο” και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που θα κρίνει την πρόκριση στους “8” του Europa Conference League. Το έργο των παικτών της ομάδας είναι δύσκολο, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της κροάτικης ομάδας, όμως, αυτό δεν αποτρέπει τους “ασπρόμαυρους” να ελπίζουν για την ανατροπή του σκορ και τη σπουδαία

πρόκριση.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ το σχετικό σημερινό δημοσίευμα είναι πολύ χαρακτηριστικό της πίστης που υπάρχει, κάνοντας λόγο για “καυτή Τούμπα” και για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αναφέρει:

“Για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 19:45, στο Γήπεδο Τούμπας, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Δικέφαλος θέλει να αφήσει πίσω του τα όσα έγιναν στις προηγούμενες αναμετρήσεις, κάνοντας ένα ολικό restart ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που έρχονται, αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στους Κροάτες.

Σε μία Τούμπα η οποία αναμένεται να… βράζει με τον μοναδικό παλμό της, ο οποίος την έχει κάνει ξακουστή σε όλο τον Κόσμο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ με σύμμαχο το πάθος και την ποιότητα τους καλούνται να κάνουν την ανατροπή, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί την πρόκριση στους «8»”.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της στέλνει μηνύματα με τον δικό της τρόπο. Στον λογαριασμό του συλλόγου στο Facebook η προτροπή είναι και προς τον κόσμο της ομάδας, ζητώντας να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών “μέχρι τέλους”.

Στον έτερο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο “X” το μήνυμα είναι για “πίστη”, “αγώνα”, “νίκη”.

Believe! Fight! Win! #PAOKFamily #PAOK #FightBack #UECL pic.twitter.com/9SAO2dl035

PAOK FC (@PAOK_FC) March 14, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα