Αποσύρθηκε από το Μαϊάμι ο Τζόκοβιτς

Δε θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Miami Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Σύμφωνα με τον έγκυρο Σέρβο δημοσιογράφο, Σάσα Όζμο, ο 36χρονος Σέρβος δε θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι, κάτι που γίνεται γνωστό μόλις λίγες μέρες μετά την ήττα και τον αποκλεισμό του από τη φάση των “32” του Indian Wells, από τον lucky loser της διοργάνωσης, Λούκα Νάρντι.

Παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το 1000άρι της Καλιφόρνια, δεν

κινδυνεύει να χάσει άμεσα το No1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ωστόσο μετά το δεύτερο ATP Masters των ΗΠΑ τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν, αν κάποιος από τους διώκτες του κατακτήσει τον τίτλο.

Όσον για τον ίδιο, μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει στην κατάκτηση κάποιου φετινού τίτλου, έχοντας αγωνιστεί μόνο στη Μελβούρνη για το Australian Open, αλλά και στο Indian Wells. Είναι αρκετά πίσω στο ATP Race, και προφανώς θα χρειαστεί ένα καλό διάλειμμα για να επιστρέψει στην clay season.

Πρώτος του σταθμός θα είναι το Μόντε Κάρλο, ενώ στο δρόμο του φυσικά είναι το Roland Garros και το Wimbledon, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Στο Grand Slam του Παρισιού θα υπερασπιστεί τον τίτλο του όπως και στην Αυστραλία, ενώ στο Λονδίνο έχει να καλύψει τους βαθμούς υπεράσπισης της πορείας του ως τον τελικό.

Novak Djokovic won’t play in Miami.

— Saša Ozmo (@ozmo_sasa) March 14, 2024

The post Αποσύρθηκε από το Μαϊάμι ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα