ΠΑΟΚ: Οδηγίες προς … “ναυτιλομένους”

Η ώρα των …. διαδικαστικών για τη δεύτερη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη – αυτήν τη φορά στο Βέλγιο – για τη φάση των “16” του Europa Conference League ήρθε!

Η βελγική ομάδα απέστειλε στους ανθρώπους του “Δικεφάλου” τις οδηγίες-προϋποθέσεις για την είσοδο των φίλων της ομάδας στην “Ghelamco Arena“. Όπως επισημαίνει στη σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ: “Ο ΠΑΟΚ

αντιμετωπίζει τη Γάνδη για μία θέση στους 8 του UEFA Conference League 2021-22 και θα έχει όπως πάντα στο πλευρό του τους φιλάθλους του.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Δικεφάλου προκειμένου να προσεγγίσει με ασφάλεια το γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι:

Για την είσοδο στην Ghelamco Arena απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών) ή αρνητικού PCR test 48 ωρών ή αρνητικού Rapid test 24 ωρών ή πιστοποιητικό νόσησης 180 ημερών.Τα παιδιά ηλικίας 12 με 18ετών θα πρέπει να έχουν κι αυτά κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα. Αντίθετα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2009 και μετά δεν χρειάζονται κάποιο χαρτί για το Covid 19.H χρήση μάσκας στο γήπεδο δεν είναι υποχρεωτική.Οι φίλοι του Δικεφάλου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Korenmarkt ως σημείο συνάντησης και να μεταβούν από εκεί οργανωμένα στο γήπεδο (θα ακολουθήσει νέα αναλυτική ανακοίνωση).Η κερκίδα των φίλων του ΠΑΟΚ θα ανοίξει στις 19:30 τοπική ώρα.Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος, έλεγχος εγγράφων για τον Covid 19 κι έλεγχος εισιτηρίου και ταυτοπροσωπίας.Οι φίλαθλοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο: αλκοόλ, εύφλεκτες ή εκρηκτικές ύλες, πυροτεχνήματα και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.Στο γήπεδο απαγορεύεται το κάπνισμα και κάθε είδους μορφή του (ηλεκτρονικό τσιγάρα, μηχανήματα θέρμανσης καπνού κ.α.).Στις θύρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα λειτουργεί κυλικείο, στο οποίο μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με κάρτα.Οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο δεν πρέπει να προσεγγίσουν το γήπεδο.

Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ το αρχείο που έστειλε η Γάνδη για τη φιλοξενία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ“.

Keywords
Τυχαία Θέματα