Ρεάλ Μαδρίτης : Ένα εκατομμύριο για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Η βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε δωρεά ενός εκατομμυρίου Ευρώ για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

Τα χρήματα θα δοθούν στην εκστρατεία “Όλοι για την Ουκρανία” η οποία ξεκίνησε από το Ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης ως μέρος της προσπάθειας ανακούφισης των ανθρωπιστικών αναγκών των Ουκρανών προσφύγων.

Το Ίδρυμα εργάζεται εργάζεται εδώ και δεκαετίες σε πολλές χώρες με στόχο την παροχή βοήθειας σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο Ερυθρός Σταυρός και η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες είναι

οργανισμοί με έργα έκτακτης ανάγκης, μαζί με το συνεργαζόμενο σχολείο του Ιδρύματος στην Ουκρανία, Epicenter for Children, το οποίο έχει προσαρμόσει τις δραστηριότητές του για να καλύψει τις βασικές ανάγκες του τοπικού πληθυσμού.

Ομοίως, για την υποστήριξη της υποδοχής των προσφύγων στην Ισπανία, των οποίων η πρωτοβάθμια φροντίδα παρέχεται από τον Ερυθρό Σταυρό, 13.000 είδη ρουχισμού και αθλητικού εξοπλισμού δόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και σε διάφορα κέντρα που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Μαδρίτη.

Ο Ερυθρός Σταυρός έχει κινητοποιήσει μεγάλη ομάδα στα Ουκρανικά σύνορα και ορισμένα από τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία του Ιδρύματος της Ρεάλ Μαδρίτης θα διατεθούν στον Ισπανικό Ερυθρό Σταυρό.

Ο Ισπανικός Ερυθρός Σταυρός συνεργάζεται στενά με τις Εθνικές Εταιρείες στην περιοχή και εστιάζουν τις προσπάθειές τους στην ολοκληρωμένη βοήθεια και ψυχοκοινωνική υποστήριξη στην Ουκρανία, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό της Δανίας. Παρέχουν επίσης είδη πρώτης ανάγκης και ψυχοκοινωνική φροντίδα, στα νοτιοδυτικά της Ουκρανίας, στα ρουμανικά σύνορα, στην πόλη Τσερνιβτσι.

Ο Ερυθρός Σταυρός στην Ισπανία παρέχει φροντίδα στα κέντρα πρωτοβάθμιας περίθαλψής του για τους πρώτους πρόσφυγες που φτάνουν από την Ουκρανία και το Ίδρυμα τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει δωρίσει αθλητικό και ψυχαγωγικό υλικό για τα παιδιά.

Real Madrid to donate one million euros to help displaced people in Ukraine.#RealMadrid

Real Madrid C.F. (@realmadriden) March 16, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα