ΠΑΟΚ: Οδεύει προς ανανέωση ο Ταλιχμανίδης

Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να εξακολουθεί να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μετά τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου του, στο τέλος του τρέχοντα μήνα, Ιουνίου. Ο 22χρονος τερματοφύλακας των “ασπρόμαυρων” είναι αυτές τις ημέρες σε συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας του.

Ο Ταλιχμανίδης τη σεζόν που

πέρασε, 2022-2023, ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, πίσω από τους Ντομινίκ Κοτάρσκι και Ζίφκο Ζίφκοβιτς. Συμμετοχή δεν έκανε με την πρώτη ομάδα, παρά έξι (6) με τον ΠΑΟΚ Β, όταν χρειάστηκε και ήταν διαθέσιμος. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται είναι στο πλάνο του Ρασβάν Λουτσέσκου για την ερχόμενη σεζόν. Εξ ου και η διαπραγμάτευση με τη διοίκηση για την περαιτέρω παραμονή του.

Οι πληροφορίες λένε ότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως, ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να κάνει την προσπάθειά του, ώστε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, καθώς το παρόν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα