ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκο “ανέκρινε” τον Τσόλακ (vid)

Η ευφορία ήταν διάχυτη στις τάξεις του ΠΑΟΚ λίγα λεπτά με τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στοιχείο ευδιάκριτο που συνόδευε – σχεδόν – όλες τις δράσεις των πρωταγωνιστών της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στ’ αποδυτήρια του γηπέδου. Σε μια από αυτές, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποφάσισε ν’ αναλάβει χρέη δημοσιογράφου, “ανακρίνοντας” τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, Αντόνιο Τσόλακ.

Σε βίντεο του διαδικτυακού, τηλεοπτικού καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOK TV αποτυπώνεται το όλο … σκηνικό με στιγμές γέλιου ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου”.

Η συζήτησή τους ξεκίνησε με τον Σέρβο να ζητάει το σχόλιο του συμπαίκτη του για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε, τα δώσαμε όλα, αφήσαμε τις… καρδιές μας στο γήπεδο. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να κερδίζεις ακόμα ένα ντέρμπι εδώ, ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Νομίζω πως σημαίνει πολλά τόσο για εμάς εδώ, όσο και για τους φίλους μας στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Στη συνέχεια, στην κουβέντα μπήκαν οι σκέψεις του σκόρερ τη στιγμή που νικούσε τον Στάνκοβιτς: «Δε σκεφτόμουν τίποτα. Πήγα απέναντι από τον τερματοφύλακα όπως κάνω στην προπόνηση, μερικές φορές απέναντι σε εσένα (σ.σ. Ζίβκοβιτς) ή στον Ταλιχμανίδη και προσπάθησαν να σκοράρω. Στο τέλος σημείωσα ένα σημαντικό γκολ για τον ΠΑΟΚ σε ντέρμπι. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα, μετά από όλο αυτό το καιρό που δούλεψα σκληρά και τα έδωσα όλα».

Κι ολοκλήρωσαν με σχόλιο του Κροάτη επιθετικού για τη διακοπή των Play Offs ελέω των υποχρεώσεων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων των ποδοσφαιριστών: «Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να φρεσκάρουμε το μυαλό μας. Πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο όλοι. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο με παιχνίδια κάθε τρεις-τέσσερις μέρες και τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στη συνέχεια θα πάμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια νοοτροπία. Έχουμε ένα φανταστικό γκρουπ, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και όλοι γύρω από την ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα