ΠΑΟΚ: Καθαρές οι εξετάσεις Κουλιεράκη

Τα νέα που περίμενε σήμερα (27/3) ο Ρασβάν Λουτσέσκου αναφορικά με την κατάσταση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ήταν ευχάριστα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Οι εξετάσεις που έκανε ο κεντρικός αμυντικός των “ασπρόμαυρων” ήταν καθαρές, που σημαίνει ότι λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ

(2/4), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της SL1.

Θυμίζουμε ότι ο Κουλιεράκης αποδεσμεύτηκε χθες από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας με απόφαση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων, που δεν του επέτρεπαν τις προηγούμενες ημέρες να ολοκληρώσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων των “μπλε”. Η αποδέσμευση του παίκτη δημιούργησε ανησυχία στους “ασπρόμαυρους”, οπότε το αποτέλεσμα των σημερινών εξετάσεων ως ιδιαίτερα ευχάριστο λογίζεται.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

“Αγωνιστική εβδομάδα για παίκτες και τεχνικό επιτελείο, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προπόνηση της Δευτέρας (27.03) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησαν ασκήσεις πάνω στον τομέα της τακτικής και στο φινάλε είχαμε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στις προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας. Ο νεαρός στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που ήταν καθαρές, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Οι Λευτέρης Λύρατζης, Ίνγκι Ίνγκασον και Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τρίτη (28.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας“.

Keywords
Τυχαία Θέματα