Βούρκωσε ο Λημνιός «Πέρασα δύσκολα, πόνεσα πολύ, αλλά είμαι ξανά πίσω»

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε ο Δημήτρης Λημνιός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λιθουανία και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε από τον Ιούνιο, όταν και τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο.

«Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το χειροκρότημα που μου έδωσε. Πέρασα πολύ δύσκολα πόνεσα πολύ, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Είμαι εδώ μετά από μεγάλη αποχή που είχα. Είχα ένα δύσκολο τραυματισμό που μπορεί να συμβεί σε κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα στους συμπαίκτες

μου και τους γιατρούς την Εθνικής. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, για τα πολλά μηνύματα στήριξης που έλαβα. Τώρα είμαι ξανά πίσω, θα γυρίσω στην ομάδα μου και θα ήθελα να είμαι τον Ιούνιο μαζί με την Εθνική γιατί έχουμε ένα μεγάλο στόχο μπροστά μας».

Σε ερώτηση για το αν παραβρέθηκαν οι γονείς του στο γήπεδο είπε:

«Οι γονείς μου δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά ήρθαν οι φίλοι, τους είδα στις κερκίδες και μου δώσανε μεγάλη χαρά».

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο κυριαρχήσαμε στο γήπεδο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτές τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Στο μέλλον, όταν θα παίζουμε με τέτοιας δυναμικότητας ομάδες θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα δεν τα καταφέραμε, κάναμε μια καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε». ήταν τα λόγια του για το παιχνίδι.

Για τη νέα έδρα της Εθνικής:

«Το νέο γήπεδο είναι ένα πολύ ωραίο και υπερσύγχρονο γήπεδο και μια καλή έδρα για την Εθνική ομάδα. Τέτοια γήπεδα το ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχει ανάγκη. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το γήπεδο είναι πάρα πολύ καλό για εμάς που αγωνιζόμαστε εδώ».

Τέλος σε ερώτηση για το αν έχει αγωνία που που αντιμετωπίσει Μπαπέ και Χάκπο είπε:

«Είναι παίκτες μεγάλης κλάσης, αλλά εμείς έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να περάσουμε στο EURO από τα προκριματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα