ΠΑΟΚ Κ19: Οικογένεια με την πραγματική έννοια της λέξης (vid)

Αντιμέτωπος μ’ έναν από τους χειρότερους εφιάλτες – και – των ποδοσφαιριστών ήρθε ο 17χρονος Ταξιάρχης Φίλων του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του “Δικεφάλου” στο ματς της Κ19 κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού με συνέπεια να υποβληθεί σ’ εγχείρηση αποκατάστασης. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά κι ο φέρελπις ποδοσφαιριστής επέστρεψε χθες στο σπίτι των Ακαδημιών της ομάδας όπου και μένει.

Εκεί τον περίμενε μια

μικρή έκπληξη μέσα από την αποθεωτική υποδοχή που του επιφύλαξαν τα υπόλοιπα παιδιά των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ κάνοντας το χαμόγελο να επιστρέψει γοργά στο πρόσωπό του. Ξέρει πως τον περιμένει αρκετή δουλειά κι ανηφορικός δρόμος προκειμένου να επανέλθει δριμύτερος αλλά επίσης γνωρίζει πως η οικογένεια του “Δικεφάλου” ήταν, είναι και θα είναι εκεί για να τον στηρίξει. Και θα τα καταφέρει…..

Η ΠΑΕ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε το σχετικό βίντεο. Δείτε το, αξίζει και με το παραπάνω….

O Ταξιάρχης Φίλων στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της Κ19 κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός στόπερ έπαθε ρήξη χιαστού και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Χθες επέστρεψε στο σπίτι του PAOK Academy κι έτυχε της ανάλογης υποδοχής! #PAOKFamily #PAOKNextGen pic.twitter.com/HT7Ez12h5W

PAOK FC (@PAOK_FC) February 17, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα