Ολυμπιακός: Αποχωρεί ο Μαρσέλο

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος μια «ηχηρή» αποχώρηση ήταν προ των πυλών του Ολυμπιακού και πλέον αυτή είναι έτοιμη να γίνει πραγματικότητα.

Ο λόγος φυσικά για τον Μαρσέλο, ο οποίος ναι μεν έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ επιβεβαιώνει

το ρεπορτάζ του Novasports.gr, καθώς φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο, που τον καλύπτει τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Στον Ολυμπιακό φυσικά είναι ενήμεροι για την κατάσταση και βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη για να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Ο Μαρσέλο αφίχθη στον Ολυμπιακό δημιουργώντας προσδοκίες και μέγα ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, ωστόσο αγωνίστηκε μόλις σε δέκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε τρία πανέμορφα γκολ, όλα με τον Ατρόμητο στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα