ΠΑΟΚ: Η “υπόκλιση” του Μιχάι στον μικρό Λέανδρο (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε δώσει άλλη μια υπόσχεση στον μικρό Λέανδρο ….

Μετά την πρόσφατη παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας και τη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές (σ.σ. είχε προηγηθεί η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο προπορευόμενος των ομάδων στο ματς με τη Μαρσέιγ) ο μικρός φίλος του “Δικεφάλου” με πρόβλημα στην όραση είχε ζητήσει να σκοράρει στο γήπεδο της Τούμπας με τον κόσμο στις κερκίδες.

ΠΗΓΗ: In Time
Sports

Η επιθυμία του έγινε πράξη κατά τη διάρκεια του χθεσινού ημιτελικού του Κυπέλλου όταν συνοδευόμενος από τους ανθρώπους του, σκόραρε στην εστία που βρίσκεται μπροστά στη “Θύρα 4” γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο, με τον οποίο είχε και τη δική του, ιδιαίτερη επικοινωνία δίνοντας και παίρνοντας ανείπωτη χαρά μα και απερίγραπτη συγκίνηση.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ενδεικτική ήταν η δημοσίευση του Ενέα Μιχάι, που όντας τιμωρημένος δεν αγωνίστηκε στην εν λόγω αναμέτρηση αλλά όπως έγραψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Σήμερα ο Λέανδρος μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα! Ακόμα και όταν αστόχησε στο σουτ, πήρε την μπάλα ξαναπροσπάθησε και τα κατάφερε γιατί έτσι κάνουν οι νικητές. Μπράβο σου, συνέχισε να μας διδάσκεις πως είναι οι νικητές της ζωής! Σε θαυμάζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα