ΠΑΟΚ: "Η Μπολόνια συμφώνησε με τον Σφιντέρσκι αλλά όχι με τον ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ: "Η Μπολόνια συμφώνησε με τον Σφιντέρσκι αλλά όχι με τον ΠΑΟΚ"kmpotsΔευ, 01/25/2021 - 18:45 Στην ολοκλήρωση της επιθετικής ενίσχυσης της Μπολόνια πλησιάζουν οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ να έχει περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα. 

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Νο1 στόχος παραμένει ο 31χρονος Αυστριακός επιθετικός,

Μάρκο Αρναούτοβιτς της Γουέστ Χαμ αλλά το υψηλό κασέ του (σ.σ. επτά εκατομμύρια ευρώ) δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση. Η περίπτωση του Πολωνού επιθετικού του "Δικεφάλου" κόλλησε ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού - όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί - συμφωνία υπήρξε ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και τον Σφιντέρσκι, όχι όμως κα με τον "Δικέφαλο".

Και καταλήγουν πως στο ... κάδρο έχει μπει πλέον και ο 25χρονος Σλοβένος φορ της Γκόριτσα, Κρίστιαν Λόβριτς, για τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας του επιβεβαίωσαν την ύπαρξη διαπραγματεύσεων με την Μπολόνια. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Bologna - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc #serieA #Bolognafc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Συνέχεια στην υπόθεση ενδιαφέροντος της ιταλικής ομάδας για τον Πολωνό επιθετικό του "Δικεφάλου" δίνουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας Article publish on Δευ, 01/25/2021 - 18:45 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα