ΠΑΟΚ: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ολιβέιρα ξεκίνησε (vid)

Ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία ο Κάρολ Σφιντέρσκι θ’ αποτελέσει σύντομα παρελθόν το ενδιαφέρον για την επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ μεγαλώνει.

Ο σοβαρός τραυματισμός που έπληξε τον Πορτογάλο επιθετικό τον περασμένο Αύγουστο έπληξε σημαντικά πρώτα τον ίδιο και μετά την ομάδα του καθώς εξ αρχής είχε φανεί πόσο αρμονικά “κούμπωσαν” οι δυο πλευρές. Η επιθετική γραμμή της ομάδας του ενισχύθηκε με τον δανεισμό του Τσούμπα Άκπομ και τώρα μετράει μια απώλεια με την αναμενόμενη

πώληση του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Η ανάκτηση του Αντόνιο Τσόλακ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Μάλμε, διατηρεί τη δυνατότητα της ομαλής – και σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό του ιατρού που επιμελήθηκε της επέμβασής του – τήρησης του σχετικού χρονοδιογράμματος αποθεραπείας του.

Και σήμερα, όπως φαίνεται κι από το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ σ’ επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο υψηλόσωμος Πορτογάλος επιθετικός συνέχισε ν’ ανεβάζει ρυθμούς πραγματοποιώντας – μεταξύ άλλων – ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο της Τούμπας ζυγώνοντας – ακόμη περισσότερο – το χρονικό ορίζοντα της επιστροφής του στην κανονικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα