Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ 5-1: Διαφορά κλάσης (hls)

Στην τρίτη θέση της Bundesliga παραμένει και μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία δεν συνάντησε προβλήματα εντός έδρας απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.

Όταν πατούσαν το γκάζι οι γηπεδούχοι καταδείκνυαν τη διαφορά ποιότητας, στο 10′ ο Μπάκερ δημιούργησε για τον Μπελαραμπί, ενώ στο 24′ Σικ-Αντλί-Ντιαμπί συνεργάστηκαν σε υψηλή ταχύτητα με τον Γάλλο να φτάνει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν

καλύτερα στο δεύτερο μέρος μειώνοντας στο 62′ με τον Μάιερ, όμως η απάντηση της Μπάγερ ήταν τριπλή με τον Ντιαμπί να φτάνει τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα (65′ και 69′) και τον Αλάριο να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 81′, όντας ο 15ος διαφορετικός σκόρερ της Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 82′ και στο 90′ είχε ευκαιρία να σκοράρει.

Χάρη στη 10η νίκη της η ομάδα του Σεοάνε έφτασε τους 35 βαθμούς, με τους Βαυαρούς να μένουν στους 19 βαθμούς και την 16η θέση.

Λεβερκούζεν (4-1-4-1): Χραντέτσκι (αρχ.), Φρίμπονγκ, Τα (82′ Ρέτσος), Ινκαπιέ, Μπάκερ, Άντριχ, Μπελαραμπί (78′ Φονσού-Μενσά), Βιρτς (82′ Ζερτντεμίρ), Αντλί (70’Αράνγις), Ντιαμπί, Σικ (70′ Αλάριο)

Προπονητής: Χεράρδο Σεοάνε

Άουγκσμπουργκ (4-4-2): Γκικέβιτς, Γκούμνι (74′ Φράμπεργκερ), Όξφορντ, Χαουβελέου, Ουντουοκάι, Βάργας (46′ Ζετσίρι), Μάιερ, Ντορς, Πέντερσεν (46′ Γκιούντερ), Πέπι (57′ Νίντερλεχνερ), Γκρέγκοριτς (74′ Χαν)

Προπονητής: Μάρκους Βάιντσιρλ

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα