ΠΑΟΚ: Φ. Σοάρες «Σήμερα ήταν κακή μέρα για μας….»

Για τον Φελίπε Σοάρες ο αγώνας του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ιδιαίτερος σε προσωπικό επίπεδο.

Πέρασε αρκετός καιρός από τη μέρα που είχε επιλεγεί για το αρχικό σχήμα της ομάδας του και σε τόσο σημαντικό ματς. Ρωτήθηκε σχετικά για τη σημασία αυτής της επιλογής σε σχέση και με την ομάδα του: «Σημαίνει πως όλη η ομάδα χαρακτηρίζεται από την ποιότητα

και πως ο κόουτς μπορεί να υπολογίζει και να βασίζεται στον κάθε έναν από εμάς. Αυτήν είναι η δύναμη του γκρουπ μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, είμαστε εδώ για να παίξουμε για τον ΠΑΟΚ. Δίχως να έχει σημασία το ποιός παίζει, είμαστε εδώ για να νικάμε για τον ΠΑΟΚ. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μας, γιατί… εντάξει προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, προσπαθήσαμε όλοι μαζί να παλέψουμε, δυστυχώς υποπέσαμε σε λάθη αλλά όπως είπα έχουμε ένα δυνατό γκρουπ κι έχουμε πολλούς στόχους μπροστά μας να κερδίσουμε: Τον ημιτελικό του Κυπέλλου κι όχι μόνον καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Για το αν συνέβη κάτι στην ανάπαυλα κι αν άλλαξε κάτι η ομάδα στην τακτική της: «Τίποτα δε συνέβη. Στόχος μας ήταν να νικήσουμε. Φτάνοντας στο ημίχρονο όλα ήταν ξεκάθαρα για μας. Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού είναι ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής, δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό. Το δεύτερο γκολ είναι αποτέλεσμα ενός λάθους μας που ο κάθε ένας μπορεί να κάνει, ο Κουλιεράκης διανύει μια απίστευτη σεζόν και σήμερα δεν ήταν καλός, αλλά δεν ήταν εύκολο, δεν είναι δικό του σφάλμα, όλοι κάναμε λάθη. Αλλά έτσι είναι. Έκανε ένα λάθος κι η μπάλα πήγε απευθείας στον παίκτη του Ολυμπιακού. Και το τρίτο γκολ προήλθε από πέναλτι. Κάποιες φορές δεν είναι η μέρα μας….. Κόντρα στην ΑΕΚ δεν αξίζαμε να χάσουμε. Είχαμε μια σπουδαία μάχη, ο κόσμος μας έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μας. Παλέψαμε, επειδή πάντα έχουμε σα στόχο τη νίκη και πάντα τα δίνουμε όλα για τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ήταν κακή μέρα για μας….», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του μιλώντας στην Cosmote tv.

Keywords
Τυχαία Θέματα