ΠΑΟΚ: Επίδοση σεζόν τίτλου!

Μεγάλη σε σημασία, αλλά και σε έκταση σκορ νίκη πέτυχε χθες (15/12) ο ΠΑΟΚ στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, με αυτό το 0-4, με το οποίο πέρασε ο “Δικέφαλος” από τη δύσκολη έδρα, πλησίασε επιθετική επίδοση, που είχε καταφέρει να πετύχει σχεδόν τρία χρόνια πριν, τον Φεβρουάριο του 2019, τη σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έκτοτε, δεν είχε φτάσει σε τόσο ευρεία επικράτηση σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Επιπλέον, για τον ΠΑΟΚ

ήταν η 10η φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής/SuperLeague, που έφτασε σε νίκη εκτός έδρας με σκορ 0-4, και η 38η φορά που νίκησε με αυτό το σκορ ανεξάρτητα από έδρα. Όπως αναφέρει σε σχετικό σημερινό δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας του πρωταθλήματος:

“Μετά από τρία σχεδόν χρόνια ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα γκολ εκτός έδρας και υποχρέωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποστεί μια από τις ευρύτερες ήττες στην έδρα του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το 0-4 δεν αποτελεί την ευρύτερη νίκη της σεζόν εκτός έδρας, αφού υπάρχει μεγαλύτερη, το 0-5 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη!

Από τη σεζόν του τίτλου…

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, που είναι η ευρύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και η ευρύτερη εκτός έδρας από τη σεζόν 2018-19 που πήρε το πρωτάθλημα.

Τότε, στις 18 Φεβρουαρίου 2019, είχε νικήσει τον Απόλλωνα με 5-1 στο “Γεώργιος Καμάρας”. Από τότε δεν είχε πετύχει εκτός έδρας τέσσερα ή περισσότερα γκολ, μέχρι που το έκανε στα Γιάννενα.

Είναι η 10η φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League που ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει νίκη εκτός έδρας με 4-0 και 38η συνολικά ανεξάρτητα έδρας.

Με αυτά τα τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 28 και έχει την καλύτερη επίθεση.

Ένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό και τρία περισσότερα από την ΑΕΚ, που παίζει σήμερα στη Νεάπολη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα