ΠΑΟΚ: Επανήλθαν Αουγούστο και Τάισον

Στον κανονικό ρυθμό προπόνησης των παικτών του ΠΑΟΚ επανήλθαν σήμερα (28/4) οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την ΑΕΚ, λόγω ενοχλήσεων. Οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου και υπολογίζονται, εκτός σοβαρού απροόπτου, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη (30/4), για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:

“Ζητούμενο η αντίδραση για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου. Μετά την βαριά ήττα στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα κι έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (28.04) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από την αναμέτρηση στην OPAP Arena έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Το Σάββατο (29.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας“.

Keywords
Τυχαία Θέματα