ΠΑΟΚ: Έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για Αουγκούστο

Μεγάλο το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, σύμφωνα με τα Μέσα στη Βραζιλία.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε “καλό φεγγάρι” και ο “Δικέφαλος του Βορρά” αξιώνει έξι εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του στην πορτογαλική ομάδα. Μάλιστα την απόκτηση του Αουγκούστο θέλει ο πρόεδρος του συλλόγου, Φεντερίκο Βαράντας, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ

θα είναι δύσκολες με βάση το ποσό που επιθυμεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φεντερίκο Βαράντας, επιθυμεί την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, ο 25χρονος Βραζιλιάνος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ένα πιο προβεβλημένο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πηγές που συνδέονται με το περιβάλλον του παίκτη, η Σπόρτινγκ δυσκολεύεται να ανοίξει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντόουγκλας θεωρείται ένα από τα σημαντικά ονόματα του ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη μεταγραφή του…

Το κύριο σημείο απόκλισης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι η δυσκολία της Σπόρτινγκ να ανταποκριθεί στα… θέλω του ΠΑΟΚ που αξιώνει 6.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Η άφιξη του Ντόουγκλας μπορεί να διευκολυνθεί από την επικείμενη παραχώρηση του Ζοάο Παλίνια, άλλωστε το νούμερο 6 της Σπόρτινγκ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Αγγλίας όπως η Έβερτον, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκασλ.

Το 2019, ο ΠΑΟΚ επένδυσε 3.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το 85% των δικαιωμάτων του από την Κορίνθιανς. Το υπόλοιπο 15% εξακολουθεί να ανήκει στην ομάδα της Βραζιλίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα