ΠΑΟΚ: Εντεκάδα και αμέσως με τους “βασικούς” ο Κούτσιας

Η άφιξη του Γιώργου Κούτσια στο ‘Απελντοορν και η συμμετοχή του στην απογευματινή (8/7) προπόνηση του ΠΑΟΚ άλλαξε τις δοκιμές σε σχέση με τα όσα είχε δοκιμάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρωινή (8/7) προπόνηση στην Ολλανδία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός (σχετική η φωτογραφία του Novasports.gr

με τον Λουτσέσκου να παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών του) έβαλε αμέσως τον Κούτσια στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1, στο σχήμα με το οποίο σκέφτεται να αρχίσει το φιλικό παιχνίδι (9/7, 17:00, NOVA) του ΠΑΟΚ με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς πήγε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Κούτσιας στην κορυφή και ο Κουαλιάτα αριστερά.

Στις άλλες θέσεις ήταν οι εξής: Ο Κοτάρσκι ήταν στην εστία, η τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν η εξής: Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας, Βιεϊρίνια. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων ήταν ο Αουγκούστο με τον Σβαμπ και σε ρόλο επιτελικού μέσου ήταν ο Ντάντας.

Στην άλλη εντεκάδα ήταν οι εξής: Ζίβκοβιτς – Σάστρε, Μιχάι, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες -Κούρτιτς, Τσιγγάρας -Κωνσταντέλιας, Φιλίπε Σοάρες, Τσαούσης -Λάμπρου. 

Ο Κούτσιας μάλιστα ήταν ο ένας από τους δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο οικογενειακό διπλό. Ο Κούτσιας πέτυχε το ένα γκολ και ο Κουαλιάτα το δεύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα