ΠΑΟΚ: Εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό

Παρότι η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει αποφασίσει να μην λειτουργήσουν εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό για τον αυριανό (12/3) αγώνα της ομάδας της Μαγνησίας με τον ΠΑΟΚ, ειδικά για τους φίλους των “ασπρόμαυρων” υπάρχει αλλαγή σχεδίου. Θα λειτουργήσει ένα και μοναδικό εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας, που οδηγεί στο κομμάτι της εξέδρας, όπου θα φιλοξενηθούν.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (11/3) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

σχετικά: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό, την Κυριακή (12.03) από τις 16:00 θα λειτουργεί εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας”. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι όσοι φίλοι της ομάδας δεν έχουν προμηθευτεί έως και σήμερα εισιτήριο και αποφασίσουν αύριο να μεταβούν στον Βόλο για τον αγώνα, έχουν τρόπο να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο στάδιο.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προμηθεύτηκε από την ΠΑΕ Βόλος πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της. Τα πρώτα χίλια (και πλέον) από αυτά, οι “ασπρόμαυροι” τα διέθεσαν τις πρώτες δύο ώρες από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους το πρωί της Παρασκευής. Η πώληση συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα το μεσημέρι από τα εκδοτήρια της Τούμπας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα της αγοράς με ηλεκτρονικό τρόπο. Εφόσον οι φίλοι του “Δικέφαλου” εξαντλήσουν τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να προμηθευτεί κι άλλα από τον Βόλο, όπως έχουν συμφωνήσει οι δύο διοικήσεις.

Σημειώνουμε ότι, όπως έχει ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, “με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα