ΠΑΟΚ: Μιχαηλίδης παρών μετά από ένα χρόνο!

Σχεδόν κόντεψε να… ξεχάσει πώς είναι να συμμετέχει σε αποστολή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μιχαηλίδης! Ένας ολόκληρος χρόνος χρειάστηκε να περάσει από τότε που τραυματίστηκε, για να συμβεί ξανά αυτό. Συμβαίνει τώρα, όμως, και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός εύχεται να μην του τύχει ποτέ στο μέλλον το παραμικρό.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην 22άδα που πήρε μαζί του στο Βόλο, για τον τελευταίο αγώνας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League

αύριο (12/3) με αντίπαλο της ομάδα της Μαγνησίας. Κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ, ο Μιχαηλίδης ίσως πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά, αν το αποφασίσει ο προπονητής του “Δικέφαλου”. Σημασία έχει, πάντως, ότι το πρώτο βήμα για την ολική επαναφορά του έγινε, με την ανακοίνωση του ονόματός του στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχαηλίδης είχε τραυματιστεί στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν. Ήταν Κυριακή 13 Μαρτίου του 2022 και το έπαθε μόλις στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, πάνω σε φάση. Τα αποτελέσματα της ιατρικής εξέτασης την επόμενη μέρα έδειξαν ότι είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου. Σοκ!

Ο τραυματισμός αντιμετωπίστηκε χειρουργικά και άρχισε να επανέρχεται σταδιακά, με κοπιαστική δουλειά από τον ίδιο. Μπήκε ξανά σε παιχνίδι στις 4 Νοεμβρίου του 2022, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με τη Βέροια. Έκτοτε μέτρησε 9 συμμετοχές με τη Β ομάδα του ΠΑΟΚ, έως τις 21 Ιανουαρίου, που έπαιξε τελευταία φορά, κόντρα στον Ηρακλή. Μετά από μια εβδομάδα διακόπηκε το πρωτάθλημα της SL2, ενώ ο Λουτσέσκου δεν τον πήρε σε κάποια αποστολή της πρώτης ομάδας μετά τη διακοπή αυτή.

Στο μεταξύ, το πόρισμα της εξέτασης που έκανε ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος ένιωσε χθες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός προπόνησης, είναι ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Θα μείνει εκτός δράσης περίπου τρεις εβδομάδες, επιστρέφοντας στο τέλος του Μαρτίου, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της SL1 λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή (11/3) προπόνηση της ομάδας και την αποστολή, που ανακοίνωσε μετά το πέρας αυτής ο Λουτσέσκου:

“Η κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League 2022-23 φτάνει στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Βόλο. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε και η ομάδα αναχωρεί το απόγευμα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η προπόνηση του Σαββάτου (11.03) είχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η μαγνητική του Ιβάν Νάσμπεργκ έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στο τετρακέφαλο και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Ο Νορβηγός έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Φιλίπε Σοάρες, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον”.

Keywords
Τυχαία Θέματα