ΠΑΟΚ: Συσκέψεις Σαββίδη με Λουτσέσκου, διοίκηση και Δήμαρχο Θέρμης

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πραγματοποίησε το Σάββατο (2/12) τρεις διαδοχικές συσκέψεις με τον Ραζβάν Λουτσέκου για την προσέγγιση της ομάδα, στελέχη της διοίκησης για τα οργανωμένα ταξίδια των οπαδών του Διεκφάλου, αλλά και τον Δήμαρχο Θέρμης για το προπονητικό κέντρο.

Οι συσκέψεις:

Με Ραζβάν Λουτσέσκου, στον οποίο εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτιά στον όμιλο και του ζήτησε να συνεχίσει την "αγώνα με τον αγώνα" προσέγγιση. Να αφήσουν πίσω τους πανηγυρισμούς
και να επικεντρωθούν στον αγώνα κόντρα στη Λαμία, ενώ συζήτησαν επίσης, τη στρατηγική στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με στελέχη της διοίκησης, στα οποία εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη μεγαλειώδη εκδρομή των φιλάθλων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη και το πόσο χαρούμενο τον έκανε που μια ιστορική βραδιά την παρακολούθησαν τόσοι Έλληνες της διασποράς, αλλά κι εκδρομείς. Ζήτησε συνεχή προσπάθεια, ώστε ο κόσμος να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσει η συσπείρωση, τώρα που εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που "τρόμαξαν" με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ. Ζήτησε να μην επηρεάσει τίποτα και να συνεχίσουν ενωμένοι και μόνοι τους τον δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους. "Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους", είπε χαρακτηριστικά. Με τον Δήμαρχο Θέρμης για το προπονητικό κέντρο, όπου ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και ζήτησε να επισπεύσουν, ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε ανακοινώσεις κι εκκίνηση των εργασιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα