ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς και Τάισον στην Τρίπολη (photo&video)

Με προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της επιστροφής του στις εντός συνόρων διοργανώσεις και – πιο συγκεκριμένα – την αυριανή, εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (Γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης, 17:30, NOVA Sports Prime).

Όπως αναφέρουν σχετικά οι

άνθρωποι του “Δικεφάλου”: “Σέντρα και πάλι στη Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τρίπολη για ν’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο (16.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για το επικείμενο παιχνίδι, όπως κι ο Τάισον, που είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε με την ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας“.

#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" #PAOKAST #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #squad

#TrainingReport – https://t.co/ZT4U5kwtsI@Stoiximan @Super_League_GR pic.twitter.com/Msishfc21x

PAOK FC (@PAOK_FC) December 16, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα