ΠΑΟΚ: Αργούν οι υποθέσεις Κρμέντσικ-Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Αργούν οι υποθέσεις Κρμέντσικ-Ελ ΚαντουρίosinteliΠαρ, 02/19/2021 - 09:54

Προς το τέλος της σεζόν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον των Μίχαελ Κρμέντσικ και Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ. Τα συγκεκριμένα δύο ζητήματα είναι αυτά που απασχολούν τον "Δικέφαλο", όμως δεν αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Τσέχο επιθετικό, στον ΠΑΟΚ

είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη για παραμονή. Ακόμη ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνουν διαπραγματεύσεις με την Κλαμπ Μπριζ για την αγορά του ή για την ανανέωση του δανεισμού του.

Στην περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί τα πράγματα είναι πιο απλά. Το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της σεζόν, όμως οι αρχικές επαφές που είχαν γίνει για ανανέωση, έχουν "παγώσει". Ο ίδιος πάντως είχε εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, ακόκη και με μικρή μείωση αποδοχών.

Όπως και να 'χει αμφότερες οι υποθέσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν προς το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Προς το τέλος της σεζόν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον των Μίχαελ Κρμέντσικ και Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ. Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 09:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα