ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Ταλιχμανίδης

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ τροφοδοτούν σταθερά την πρώτη ομάδα! Αυτό ισχύει σε μία ακόμη περίπτωση. Συγκεκριμένα, αυτή του Χρήστου Ταλιχμανίδη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που από το 2013 ανήκει στον “Δικέφαλο” και πέρασε από όλες τις ηλικιακές ομάδες των “ασπρόμαυρων” ακαδημιών έκτοτε, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, σήμερα (24/6) ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “ασπρόμαυρους” για άλλα τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι

του 2026.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ταλιχμανίδη, ο οποίος ξεκινάει πίσω από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι με την ελπίδα να φτάσει να γίνει αυτός πρώτος στην ιεραρχία, είναι η εξής:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Χρήστου Ταλιχμανίδη μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ένα ακόμα παιδί του PAOK Academy που έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο. Ο λόγος για τον Χρήστο Ταλιχμανίδη, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ταλιχμανίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 από τον Παύλο Μελά, πέρασε όλα τα επίπεδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Super League με τις Κ15, Κ17 και δύο φορές με την Κ19, ενώ από το καλοκαίρι του 2019 είναι μέλος της Α Ομάδας του Δικεφάλου, συμμετέχοντας στις προπονήσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα