ΠΑΟΚ: Αγωνία για Τέρνερ

ΠΑΟΚ: Αγωνία για ΤέρνερedadaΤρί, 03/16/2021 - 02:40

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο (13/3) στο Παλατάκι στην παράταση (85-87) και πλέον κοιτάζει μπροστά, το ερχόμενο παιχνίδι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Ένα παιχνίδι που δεν είναι της... σειράς, αλλά το ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (20/3, 20:00). Οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν ήδη να ετοιμάζονται γι' αυτό, όμως, αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Έλστον Τέρνερ έμεινε εκτός προπόνησης που έγινε την Καθαρά Δευτέρα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό τετρακέφαλο. Οι "ασπρόμαυροι" αγωνιούν για την εξέλιξη της κατάστασής του και ειδικότερα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που πρόκειται να κάνει ο Αμερικανός γκαρντ σήμερα (16/3). Από αυτά θα εξαρτηθεί, αν ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, μπορεί να τον υπολογίζει για τη σημαντική αναμέτρηση με τους "κίτρινους".

Εκτός, όμως, από τη χθεσινή προπόνηση έμεινε και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Ο Έλληνας σέντερ του ΠΑΟΚ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Σήμερα θα φανεί καλύτερα και η δική του κατάσταση και κατά πόσο υπάρχει ζήτημα να απουσιάζει από το ερχόμενο παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι στη χθεσινή προπόνηση οι "ασπρόμαυροι" δούλεψαν στην τακτική, με τον Λυκογιάννη να κάνει τις παρατηρήσεις στους παίκτες του για το περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα λάθη που έγιναν σε αυτό. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ - Μπάσκετ Off Off edada Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #paokbc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σήμερα (16/3) σε εξετάσεις στον δεξιό τετρακέφαλο για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και αν μπορεί να υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Άρη (20/3) Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 02:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα