Βόλος: Το ενδιαφέρον Άντερλεχτ για Δουβίκα δημιουργεί σκέψεις

Βόλος: Το ενδιαφέρον Άντερλεχτ για Δουβίκα δημιουργεί σκέψεις edadaΤρί, 03/16/2021 - 02:20

Ο Τάσος Δουβίκας κάνει εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Βόλου και τραβάει πάνω του τα βλέμματα ανθρώπων από διάφορες ομάδες τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης της θεσσαλικής ομάδας με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (14/3) εντός έδρας έφτασε με αυτό στα 10 γκολ

στη σεζόν μέχρι τώρα κι όπως είναι φυσικό αυτή η επίδοση, αλλά και η γενικότερη απόδοσή του, δεν περνάει απαρατήρητη.

Από την Ελλάδα, η ομάδα που έχει εκφράσει εντονότερα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ τελευταία ακούστηκε και η ΑΕΚ, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστεί κι άλλη ομάδα στο προσκήνιο στο εγγύς μέλλον. Στον τελευταίο αγώνα με την "Ένωση", όμως, στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού εμφανίστηκε εκπρόσωπος της Άντερλεχτ, ο οποίος ήρθε να δει διά ζώσης αγωνιζόμενο τον Δουβίκα, δείχνοντας ότι η βέλγικη ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και τον παρακολουθεί.

"Κερασάκι στην τούρτα", χαρακτήρισε αυτή την παρουσία ο εκπρόσωπος Τύπου του Βόλου, Μανώλης Παναγιωτόπουλος, μιλώντας την Καθαρά Δευτέρα (15/3) σε τηλεοπτική εκπομπή για την ομάδα σε κανάλι της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. "Η παρουσία του εκπροσώπου της Άντερλεχτ δείχνει ότι η βέλγικη ομάδα τον παρακολουθεί από καιρό κι αυτή η κίνηση έκανε ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της", τόνισε. 

Οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας του Βόλου είναι σε αναμονή για το τι θα προκύψει από αυτή την επίσκεψη, η οποία τους έβαλε γενικότερα σε σκέψεις ότι για τον Δουβίκα υπάρχει ευρύτερα ενδιαφέρον στο εξωτερικό, και από άλλες ομάδες πέρα από την Άντερλεχτ. Ειδικότερα αν κληθεί στην Εθνική Ελλάδας ο παίκτης, όπως ακούγεται ότι ενδέχεται να γίνει, τότε οι πιθανότητες να πληθύνουν οι σύλλογοι από το εξωτερικό που θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον παίκτη αυξάνουν πολύ. Κι αυτό είναι κάτι που το θέλει κι ο ίδιος ο παίκτης, όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Βόλος ετοιμάζεται να μπει στα πλέι άουτ με αντίπαλο τον ΟΦΗ χωρίς τον Ζαν Πιέρ Μπαριέντος, ο οποίος είδε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Μάλιστα, ενδέχεται να χάσει περισσότερα από ένα παιχνίδια σε αυτή τη διαδικασία, καθώς η τιμωρία του αναμένεται να είναι περισσότερες από μία αγωνιστικές ποινής, εξαιτίας του λόγου που αποβλήθηκε (χτύπησε αντίπαλο).

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βόλος - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #volosfc ΝΠΣ Βόλος ΕΛΛΑΔΑ "Κερασάκι στην τούρτα" χαρακτήρισε ο υπεύθυνος Τύπου του Βόλου, Μανώλης Παναγιωτόπουλος, την παρουσία απεσταλμένου της βέλγικης ομάδας στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με την ΑΕΚ (14/3) για να δει αγωνιζόμενο τον Τάσο Δουβίκα Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 02:20 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα