ΠΑΟΚ: “Thank you, Cristiano” και ανακοίνωση για Καστορίνα και Κονσταντίν

Ο ΠΑΟΚ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ευχαρίστησε τον Κριστιάνο Μπάτσι, τον στενό συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου για την προσφορά του.

Η λύση της συνεργασίας έγινε με αμοιβαία συμφωνία ενώ ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και τη στελέχωση του τεχνικού τημ με ακόμη μία ανακοίνωση.

Η

ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον Κριστιάνο Μπάτσι είναι η εξής:

Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον βοηθό προπονητή Κριστιάνο Μπάτσι ολοκληρώνεται μετά από αμοιβαία συμφωνία. 

Ο Κριστιάνο υπήρξε σημαντικός συνεργάτης μας και σεβόμαστε την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ. Κρις σ´ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!”.


Η ανακοίνωση για τη στελέχωση του τεχνικού τημ είναι η εξής:
“Η σεζόν 2023-24 ξεκινάει με κάποιες αλλαγές στο προπονητικό τιμ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει νέο βοηθό έναν παλιό μας γνώριμο, ενώ μία ακόμη προσθήκη θα ενισχύσει την προσπάθεια της μεγαλύτερης δυνατής απόδοσης του γκρουπ.
Ο Πάολο Καστορίνα θα είναι ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Μπάτσι . Ο Ιταλός προπονητής μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει χρέη πρώτου βοηθού του Ράζβαν Λουτσέσκου . Στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου ως βοηθός προπονητή εντάσσεται κι ο Νικολάε Κονσταντίν. Ο Ρουμάνος προπονητής μέχρι τον Φεβρουάριο βρισκόταν στον πάγκο της Πετρολούλ στην πατρίδα του κι έρχεται να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα