Άρσεναλ – Νιούκαστλ 3-0 : «Κανονιές» Ομπαμεγιάνγκ στις «καρακάξες»! (HL)

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 3-0 : «Κανονιές» Ομπαμεγιάνγκ στις «καρακάξες»! (HL)antaloΤρί, 01/19/2021 - 00:12

Οι «κανονιέριδες» πέτυχαν στο Λονδίνο μια από τις πιο εύκολες νίκες σε αυτή την «δύσκολη» σεζόν χωρίς βέβαια να αφήσουν στα αποδυτήρια του Λονδρέζικου γηπέδου τις φετινές τους παθογένειες έστω για ένα ημίχρονο!
Οι «καρακάξες» της Νιούκαστλ προέβαλλαν αντίσταση για κάτι παραπάνω από 45 λεπτά αλλά μετά το πρώτο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, εκεί κατέρρευσαν κυρίως ψυχολογικά!


Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο της αναμέτρησης καθώς ο 31χρονος φορ με 54 γκολ στις προηγούμενες 2,5 σεζόν στην Αγγλία, μέχρι το αποψινό ματς είχε μόλις τρία σε 17 ματς της Πρέμιερ Λιγκ!


Δέκα λεπτά αργότερα ο Σάκα έκανε το 2-0 και στο 77’ πάλι ο ακριβοπληρωμένος επιθετικός από την Γκαμπόν σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
‘Εχει βέβαια πολύ δρόμο ακόμα η ομάδα του Λονδίνου ως 11η της βαθμολογίας με δέκα πόντους λιγότερους από την 4αδα και 13 από την κορυφή!

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Newcastle United - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΑΓΓΛΙΑ Με δύο γκολ του "αγουροξυπνημένου" Ομπαμεγιάγκ (50', 77') κι ένα του Σάκα (60') η Άρσεναλ νίκησε με 3-0 στο Λονδίνο την Νιούκαστλ για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 00:12 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα