Πανθηναϊκός: Αποθέωσε Βόβορα και Μήτογλου ο Πιτίνο

Πανθηναϊκός: Αποθέωσε Βόβορα και Μήτογλου ο Πιτίνοantoniamath11Τετ, 11/18/2020 - 01:11

Ο Γιώργος Βόβορας και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου μπορεί να μην είναι χαρούμενοι από το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού ηττήθηκαν από την Βαλένθια.

Όμως ο Ρικ Πιτίνο με μια δημοσίευση του στο twitter, σχολίασε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια τόσο του νεαρού μπασκεμπολίστα, όσο και του Έλληνα τεχνικού.

για το ματς της 9ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της EuroLeague

«Μόλις είδα το παιχνίδι της Βαλένθια με τον Παναθηναϊκό. Σκληρή ήττα, αλλά λάτρεψα τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν μέχρι το τέλος. Θα γίνουν καλύτεροι. Τρομερό κοουτσάρισμα από τον Γιώργο. Θα γυρίσει λόγω του χαρακτήρα τους. Ο Ντίνος δείχνει πιο δυνατός και καλύτερος. Καλή τύχη παιδιά!», ανέφερε στο Twitter o Αμερικανός τεχνικός, που έδωσε μήνυμα... αντεπίθεσης για το «τριφύλλι», έγραψε ο πρώην προπονητής του "Παναθηναϊκού".

Αναλυτικά η δημοσίευση του: 


 

Just watched Valencia vs Panathinaikos. Tough loss but love the way they keep fighting til the end. It will get better. Terrific coaching by George. It will turn because of their attitude. Dinos looks stronger and better. Good Luck guys! — Rick Pitino (@RealPitino) November 17, 2020

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ρικ Πιτίνο παρ' όλο που αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και αρκετό καιρό εξακολουθεί να αποθεώνει τους "πρασίνους". Article publish on Τετ, 11/18/2020 - 01:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα