Αρτέτα : «Το μέλλον της Άρσεναλ είναι λαμπρό»

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 11η θέση της Premier League με 12 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες και 4 ήττες, με τον Μικέλ Αρτέτα να δηλώνει πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που ο ίδιος τη θέλει.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων», ο Ισπανός προπονητής ανέφερε πως τα αποτελέσματα της προσπάθειας πρέπει να έρθουν άμεσα, τονίζοντας πάντως πως το μέλλον της ομάδας είναι λαμπρό.

«Είμαστε ακόμη μακριά από αυτό που θέλω.

Δυστυχώς. Είναι μέρος της διαδικασίας. Τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν άμεσα και για την ομάδα που εκπροσωπούμε αυτό πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχουμε να κάνουμε πολλά άμεσα και ακόμη περισσότερα για το μέλλον. Έχουν γίνει αλλαγές όχι μόνο στο γήπεδο αλλά σε όλη την οργάνωση του συλλόγου. Είναι δύσκολο. Ήταν ένα δύσκολο τετράμηνο.

Είμαι θετικό άτομο όμως και μπορώ να σας πω ότι το μέλλον της Άρσεναλ είναι λαμπρό. Πρέπει όμως να κάνουμε αυτοκριτική, όλοι. Να καταλάβουμε τους παίκτες μας και οι παίκτες να μας καταλάβουν. Τότε θα βρούμε περισσότερες λύσεις και περισσότερες νίκες», δήλωσε ο 38χρονος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα