Πανσερραϊκός: Η επιστροφή των “Λιονταριών” (pics)

Το Πρωτάθλημα της SL2 δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ο Πανσερραϊκός όμως γνωρίζει ότι επιστρέφει στη SL1 και ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Η ομάδα των Σερρών επιστρέφει εξαργυρώνοντας την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε σε όλη τη σεζόν καθώς από την αρχή είχε στόχο την άνοδο.

Με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη. Πήρε -μετά από 3 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα- τη θέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και πανηγυρίζει αυτή τη σεζόν κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει με τη Βέροια την προηγούμενη,

με άλλο σύστημα τότε καθώς -και πάλι Πρωταθλητής- δεν πήρε την απευθείας άνοδο αλλά έπρεπε να πάει σε μπαράζ, αρχικά με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια με τη Λαμία.

Πρώτος σκόρερ είναι αυτή τη στιγμή ο Γκανέζος, Σαϊντ με 8 γκολ και δεύτερος (με 7) ο Μαροκινός, Κανίς με τον οποίον έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο. Στην ομάδα του Πανσερραϊκού συναντά κάποιος παίκτες με σημαντικές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική τους διαδρομή.

Ισως οι πιο έμπειροι να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας εκεί όπου είναι ο Καρασαλίδης (140 συμ. στην Α’), ο Παπάζογλου (142 συμ. στην Α’) αλλά και ο Αυλωνίτης που από τον Ιανουάριο είναι παίκτης του Πανσερραϊκού έχοντας πίσω του, μεταξύ άλλων, σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και στην Αυστρία. Οι προαναφερόμενοι αλλά και ο Παντεκίδης ήταν αυτοί που σήκωσαν το βάρος στο κέντρο της άμυνας.

Στην εστία τα παιχνίδια τα έχουν μοιραστεί ο Γιαννίκογλου (στην Α’ Εθνική με τον Ηρακλή) και ο Κατσίκας που έπαιξε στην Α’ Εθνική με τη Λαμία. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ζέρης (μία συμμετοχή τη σεζόν 2010-2011 με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α’) και ο Δεληγιαννίδης που έχει συμμετοχές στην Α’ με τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Πεταυράκης (στην Α’ με Πανθρακικό) και ο Λυμπεράκης τον οποίον στην Α’ Εθνική τον συναντήσαμε κυρίως με Πανιώνιο και ΟΦΗ.

Στο κέντρο ήταν από την αρχή ο Θυμιάνης, πρώην παίκτης της Ξάνθης αλλά και ο έμπειρος, Στέφανος Σιόντης με 194 συμμετοχές στην Α’. Σε πρώτο επίπεδο επιλογών και ο Κολομπίνο, ο Ουρουγουανός που είχε παίξει στην ΑΕΛ και επίσης σημαντική ήταν η προσθήκη του Ιανουαρίου, του Στάικου που αποχώρησε από τον ΟΦΗ

Γενικώς, ο Πανσερραϊκός έκανε σημαντικές μετεγγραφές τον Ιανουάριο που μπήκαν και βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα. Μαζί με Αυλωνίτη, Στάικο, Λυμπεράκη που έγινε ήδη αναφορά, στην ομάδα μπήκε και ο Σουηδός επιθετικός, Αντμίρ Μπαϊροβοτς που είχε παίξει στην Α’ Εθνική, για μιάμιση σεζόν, με τον Παναιτωλικό. Τον Ιανουάριο επίσης απέκτησε και τον Αλί Μπάμπα που είχε παίξει στον Αστέρα Τρίπολης και στην Ξάνθη.

Στην επίθεση του Πανσερραϊκού ήταν επίσης ο Κύπριος, Ανδρέας Κατσαντώνης ενώ στους εξτρέμ σημαντική είναι η παρουσία του Μολδαβού, Βίκτορ Στίνα αλλά και του Σάββα Μούργου, τον οποίον ο Δερμιτζάκης τον είχε και στη Βέροια και τον συνάντησε και τώρα στον Πανσερραϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα