Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Πρόκριση με άγχος και «χρυσή» αλλαγή τον Άλεξιτς (highlights)

Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Έτσι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη και έβαλε πλώρη για τη φάση των «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα των Σερρών θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στους «8» του Κυπέλλου και θα βρει μπροστά της τον νικητή του ζευγαριού του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Το

ματς

Ξανά στο κόλπο με Μάντζη ο Αστέρας

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο από πλευράς θεάματος ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάντζη στο 16ο λεπτό και να βάλει φωτιά στην μάχη της πρόκρισης. Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής του Πανσερραϊκού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά.

Οι Αρκάδες στο 24’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0 υπέρ του Πανσερραϊκού). Ο Καρμόνα έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Σουρλής έκανε το σουτ με την μία, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους κύλησαν χωρίς να σημειωθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Άλεξιτς και… Ντιαρά έβαλαν τέλος στα όνειρα του Αστέρα για πρόκριση

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το δεύτερο μέρος για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Στο 56ο λεπτό η χρυσή αλλαγή του Ουρουγουανού τεχνικού, Κόστα Άλεξιτς, ισοφάρισε για την ομάδα του με ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Πεταυράκη.

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να βρει απάντηση γρήγορα, όμως ο Μάντζης στο 62ο λεπτό αστόχησε δις από το ύψος της μικρής περιοχής του Πανσερραϊκού και δεν κατάφερε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά για τους φιλοξενούμενους, στο 66’ ο Ντιαρά αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ουσιαστικά εκμηδένισε τις ελπίδες του Αστέρα Τρίπολης για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας τη μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Κατσίκας, Ντανκερλούι (38′ Πηλέας), Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Πεταυράκης, Οικονόμου (79′ Μπέργκστρεμ), Μορέιρα (46′ Άλεξιτς), Σοφιανός (62′ Ουάρντα), Μούργος, Γούλερι, Μπετανκόρ (46′ Στάικος).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καρμόνα (60′ Γκαρσία), Γκρόζντανιτς (46′ Ατιένθα), Χριστόπουλος, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Βαλιέντε, Καλτσάς, Ντιαρά, Σουρλής (60′ Κωστέας), Μάντζης (75′ Χριστόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα