Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η συνάντηση Μπακογιάννη - Γιαννακόπουλου! (pic)

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η συνάντηση Μπακογιάννη - Γιαννακόπουλου! (pic)osinteliΠαρ, 12/18/2020 - 15:54

Στο Δημαρχείο των Αθηνών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να συζητήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη τη δημιουργία κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Βοτανικό. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες έφτασε στο Δημαρχείο των Αθηνών

το μεσημέρι της Παρασκευής (18/12) για την πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν την προοπτική δημιουργίας γηπέδου μπάσκετ για τον Παναθηναϊκό στο Βοτανικό σε όμορο οικόπεδο, μέχρι και 300 μέτρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Μπακογιάννης πρόκειται να καταθέσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. 

"Θα τα πούμε όλα όταν θα βγούμε από τη συνάντηση. Μιας και προχωράνε όλα γιατί να μην είμαι αισιόδοξος", δήλωσε κατά την είσοδο του στο Δημαρχείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στο Δημαρχείο των Αθηνών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να συζητήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη τη δημιουργία κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Βοτανικό. 

Article publish on Παρ, 12/18/2020 - 15:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα