Σίλβα: "Ξεχνάμε τον ΠΑΟΚ, νίκη με ΟΦΗ"

Σίλβα: "Ξεχνάμε τον ΠΑΟΚ, νίκη με ΟΦΗ"kmpotsΠαρ, 12/18/2020 - 15:36 Ο Σάντε Σίλβα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στο εβδομαδιαίο ραντεβού με το novasports.gr και μίλησε στον Ευγένη Δαδαλιάρα. 

Ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των "Κιτρίνων" ξεκίνησε την τοποθέτησή του από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και την πρόσφατη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: “Είμαστε

καλά, έχουμε κίνητρο. Ήταν σημαντική η νίκη επί του ΠΑΟΚ για τους φίλους μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο ματς”

Για το ματς με τον ΟΦΗ: “Στόχος μας να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία, αυτό αποτελεί και επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουμε αύριο. Έχουμε δει τον ΟΦΗ, είναι καλή ομάδα αλλά εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη, είμαστε έτοιμοι”

Για τα στοιχεία που θα καθορίσουν τον αγώνα: “Παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ, τους αναλύσαμε. Δουλέψαμε σε θέματα τακτικής με μοναδικό στόχο τη νίκη”

Για τη δική του απόδοση και ετοιμότητα: “Νιώθω καλά, μου δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής και σε κάθε παιχνίδι δίνω το 100%”

Για το αν άφησαν πίσω τους το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Το έχουμε αφήσει πίσω. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”

Και συνέχισε για την αγωνιστική εικόνα των κιτρινόμαυρων: “Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Τώρα έχουμε καλό κλίμα και προσπαθούμε να το διατηρήσουμε για να έρθουν και άλλες νίκες”

Μια ευχή για τα Χριστούγεννα: “Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και τους φίλους του Άρη. Πιστεύω το 2021 να φέρει τα καλύτερα σε ολόκληρο τον κόσμο”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Άρη μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα, για το ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό που ακολουθεί με τον ΟΦΗ Article publish on Παρ, 12/18/2020 - 15:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα