Παναθηναϊκός: Το στοίχημα του Παλάσιος και το ερωτηματικό του Βιτάλ

Ο Αργεντινός επιθετικός με το γκολ που πέτυχε, την ασίστ που πρόσφερε στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, αλλά και την συνολική του παρουσία στους τελευταίους αγώνες, απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, κάτι πολύ σημαντικό, καθώς τώρα αρχίζει ένας αγωνιστικός “Γολγοθάς” με συνεχόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο.

Δικαιώθηκαν σε μεγάλο ποσοστό όσοι έλεγαν ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει ο Παλάσιος και πάλι, ο δυναμικός εξτρέμ που εντυπωσίαζε στην Αργεντινή.

Όλοι αυτοί

περίμεναν υπομονετικά δυο – τρία συνεχόμενα καλά ματς του βραχύσωμου επιθετικού, τα οποία θα ανέβαζαν την ψυχολογία του κατακόρυφα.

Βέβαια σε αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Παναθηναικού δεν τα είχαν βάψει μαύρα, αφού, είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το παράδειγμα τον Χουάν Χοσέ Μπορέλι, που καθυστέρησε ιδιαίτερα να προσαρμοστεί, αλλά όταν κέρδισε θέση στη βασική ενδεκάδα έβγαλε μάτια.

Ο Χότα Χότα δικαίωσε 100% όσους τον πίστεψαν και το ίδιο ελπίζουν στον Παναθηναϊκό ότι θα συμβεί και με τον Παλάσιος.

Επόμενο στοίχημα για την αθηναϊκή ΠΑΕ είναι ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν εντυπωσιακά, αλλά στην συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η περίπτωση του Βραζιλιάνου σίγουρα χρειάζεται ψάξιμο, γιατί δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής της δικής του αξίας, να ξεχάσει την μπάλα έτσι ξαφνικά.
Στα πρώτα ματς τρέλανε κόσμο με τις όμορφες ενέργειες του.


Ωραίες ντρίπλες, προσποιήσεις και πάσες ακριβείας, στοιχεία πραγματικού μπαλαδόρου που είχαν να δουν πολλά χρόνια στο Τριφύλλι.
Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί που με αναρτήσεις στα social media προέτρεπαν την διοίκηση να καταβάλει τη ρήτρα άμεσα, ώστε να μην τον χάσει.
Η συνέχεια, ωστόσο, για τον Βραζιλιάνο δεν ήταν η αναμενόμενη.

Βέβαια στα τελευταία ματς που μπαίνει ως αλλαγή προσπαθεί, όμως, δεν του βγαίνουν οι προσπάθειες στο χορτάρι.
Ίσως φταίει και η θέση που έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα (στα φτερά), καθώς όταν κινείται στον άξονα δείχνει ότι τα καταφέρνει καλύτερα.
Σε κάθε περίπτωση,πάντως,ο Βιτάλ δεν είναι οποιαδήποτε περίπτωση.


Φαίνεται να γνωρίζει πολλά καντάρια μπάλα, γιατί έχει την αίσθηση του χώρου και ξέρει να βγάζει κάθετες πάσες.
Μια ματιά να ρίξει κάποιος σε αγώνες του στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας θα τον βοηθήσει να καταλάβει ότι μόνο τυχαίος δεν είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Τέλος πάντων δε μένει παρά να περιμένουμε τι θα συμβεί και για τους δύο.

Ευτυχώς για τους ίδιους στον πάγκο βρίσκεται ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, ένα ικανότατος προπονητής με μάτι, που, δίνει ευκαιρίες και μέχρι στιγμής έχει δικαιωθεί απόλυτα με τις επιλογές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα