Παναθηναϊκός: Τί τρέχει με τον Μπερνάρ; (vid)

Ο Μπερνάρ είναι το πιο ακριβό συμβόλαιο του Παναθηναϊκού και την περσινή σεζόν η αλήθεια είναι ότι είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά μάλλον δεν ήταν ακριβώς το value for money για το οποίο αποκτήθηκε. Ο βραζιλιάνος άσος έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και φαίνεται πως δεν σκέφτεται επί του παρόντος την αποχώρησή του από την ομάδα πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Στη Βραζιλία πάντως οι φήμες για επιστροφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο μετά από δέκα χρόνια όλο και φουντώνουν.

Κάτι το ταξίδι στα τέλη του Μαΐου για να παρακολουθήσει από κοντά την πρώην ομάδα του σε αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, κάτι η αργοπορημένη επιστροφή του στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους και τώρα τα τελευταία ρεπορτάζ από τη Βραζιλία συντηρούν ένα θέμα, που πιθανότατα δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό διότι, η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του Μπερνάρ αλλά ως ελεύθερου, κάτι που επί του παρόντος δεν μπορεί να συμβεί. Ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε σε διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπερνάρ, μόνο αν έμπαινε στο ταμείο του ένα σεβαστό ποσό. Διαφορετικά τα όνειρα της Ατλέτικο και των φιλάθλων της θα πρέπει να κάνουν υπομονή τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Θυμηθείτε το πολύ όμορφο γκολ του Μπερνάρ απέναντι στον ΠΑΟΚ:

Keywords
Τυχαία Θέματα